UX Academy startte in 2014 als het eerste onafhankelijke UX-trainingsbureau in Nederland. Inmiddels trainen we per jaar ruim 350 beginners én gevorderden, op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht, Amsterdam en Antwerpen.

Ons unieke aanbod

Alle trainers zijn freelancer en hebben een unieke expertise. Ze werken momenteel o.a voor klanten waar ze dienstverlening, klantportalen en dashboards optimaliseren. Daardoor zit elke training boordevol met onze eigen ervaringen; naast onze boekenkennis delen we met plezier de leermomenten die we tegenkomen in onze projecten. 

Ook stellen we zelf het curriculum samen op basis van onze boekenkennis en praktijkervaring. Daarbij zijn we vrij om cases en anekdotes uit onze eigen projecten te delen en uitvoerig in te gaan op de behoeften van de groep. Dat maakt al onze trainingen uniek, persoonlijk en actueel. En het zorgt dat wij én onze cursisten veel plezier hebben tijdens de trainingen. ​

Van opleider tot expertisecentrum

De UX Academy is een CRKBO geregistreerde opleider die marktleider is op het gebied van UX opleidingen en certificering. Wij hebben het meest volledige aanbod van ux opleidingen in de West Europa. Je kunt ons beschouwen als een kennisplatform voor de volgende generatie UX professionals en leiders die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Wij geloven dat UX design een vitale rol speelt in het ontwikkelen van software systemen en websites. Onze trainingen helpen individuen en bedrijven om efficiëntere ux werkprocessen in te richten, zodat er gebruikersgerichte applicaties ontworpen en ontwikkeld kunnen worden.

Het resultaat

Onze trainingen scherpen we steeds aan op basis van de feedback van onze cursisten. Met resultaat: 40% van onze cursisten volgen 2 of meer trainingen en zij beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op Springest. Dat maakt ons de beste van Nederland. Daar zijn we best een beetje trots op!

Sign up for the Appril Festival newsletter
* = required field